Uploaded image for project: 'MariaDB ColumnStore'
  1. MariaDB ColumnStore
  2. MCOL-2253

getSystemCpu reporting error on pm1, multi-node system

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 1.1.6
    • Fix Version/s: 1.4.4, N/A
    • Component/s: oam
    • Labels:
      None
    • Environment:
      3um 5pm external storage amazon EBS system

      Description

      Customer reported the following

      Some mcsadmin commands like getSystemDisk and getSystemCpu are not reporting info from pm1
      Please reference the last customer support script output placed on the ftp server Mar 12. SAS-columnstoreSupportReport.mcs1.tar.gz

      getsystemcpu Mon Mar 18 18:47:42 2019

      System CPU Usage per Module

      Module 'um1' CPU Usage % = 0

      Module 'um2' CPU Usage % = 0

      Module 'um3' CPU Usage % = 0

      Module 'pm2' CPU Usage % = 0

      Module 'pm3' CPU Usage % = 0

      Module 'pm4' CPU Usage % = 0

      Module 'pm5' CPU Usage % = 0

      Could be an issue with our pm1 configuration.
      ----------------------------------
      I had them run getmodulecpu pm1 from pm1 and failure was reported

      Failed to get CPU Usage: API Failure return in getModuleCpuUsage API

      I had them check that the /tmp/columnstore_tmp_files existed and it did. But the temp logs for cpu testing werent there

      No error logs were issued at the time of the failure and no processes were restarting.

      I tried to reproduce and couldn't

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            toddstoffel Todd Stoffel
            Reporter:
            hill David Hill (Inactive)
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Git Integration

                Error rendering 'com.xiplink.jira.git.jira_git_plugin:git-issue-webpanel'. Please contact your Jira administrators.