Uploaded image for project: 'MariaDB Server'
  1. MariaDB Server
  2. MDEV-21573

perfschema.start_server_innodb failed in buildbot with wrong result

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 10.4
    • Fix Version/s: 10.4.12
    • Component/s: Tests
    • Labels:
      None

      Description

      http://buildbot.askmonty.org/buildbot/builders/kvm-asan/builds/2758

      10.4 8a931e4d16303b76e4744428faaab7b2

      perfschema.start_server_innodb 'innodb'  w3 [ fail ]
              Test ended at 2020-01-23 11:33:16
       
      CURRENT_TEST: perfschema.start_server_innodb
      --- /home/buildbot/buildbot/build/mariadb-10.4.12/mysql-test/suite/perfschema/r/start_server_innodb.result	2020-01-22 10:08:56.000000000 -0500
      +++ /home/buildbot/buildbot/build/mariadb-10.4.12/mysql-test/suite/perfschema/r/start_server_innodb.reject	2020-01-23 11:33:16.625571424 -0500
      @@ -22,7 +22,7 @@
       show status like "performance_schema%";
       Variable_name	Value
       Performance_schema_accounts_lost	0
      -Performance_schema_cond_classes_lost	0
      +Performance_schema_cond_classes_lost	1
       Performance_schema_cond_instances_lost	0
       Performance_schema_digest_lost	0
       Performance_schema_file_classes_lost	0
       
      mysqltest: Result content mismatch
      

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            sanja Oleksandr Byelkin
            Reporter:
            elenst Elena Stepanova
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: