Uploaded image for project: 'MariaDB Server'
  1. MariaDB Server
  2. MDEV-10689

encryption.innodb_first_page fails in buildbot (crashes)

    Details

    • Type: Bug
    • Status: In Progress (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 10.1
    • Fix Version/s: 10.1
    • Component/s: Encryption, Tests
    • Labels:
      None

      Description

      Started happening recently. Maybe it's related to sid upgrade (gcc 6 and such).

      http://buildbot.askmonty.org/buildbot/builders/kvm-deb-sid-x86/builds/2068/steps/test_5/logs/stdio

      encryption.innodb_first_page 'cbc,xtradb' w1 [ fail ]  Found warnings/errors in server log file!
              Test ended at 2016-08-16 07:48:02
      line
      160816  7:47:58 [ERROR] mysqld got signal 11 ;
      Attempting backtrace. You can use the following information to find out
      ^ Found warnings in /dev/shm/var/1/log/mysqld.1.err
      ok
       
       - skipping '/dev/shm/var/1/log/encryption.innodb_first_page-cbc,xtradb/'
       
      Retrying test encryption.innodb_first_page, attempt(2/3)...
      

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                jplindst Jan Lindström
                Reporter:
                elenst Elena Stepanova
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: