Uploaded image for project: 'MariaDB ColumnStore'
  1. MariaDB ColumnStore
  2. MCOL-2268

Amazon EC2 system- addModule is failing, incorrectly launching using the AMI

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Critical
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 1.2.2
    • Fix Version/s: N/A
    • Component/s: oam
    • Labels:
      None
    • Environment:
      1um 2pm EC2 amazon system not using the AMI

      Description

      Customer has a Amazon EC2 system that wasnt launched using the 1.2.2 AMI. It is configured to use the CLI API toolset. With this configuration, the addModule is launching the new instance usind the AMI, but the customer doesn't want this. It needs to launch using the instance that the customer has provided.

      The issue in the code is that when the postConfigure install is done and the user specifies the option to use the CLI API tool set, the code defaults to launching the AMI when add module is done.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            ben.thompson Ben Thompson
            Reporter:
            hill David Hill (Inactive)
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Git Integration

                Error rendering 'com.xiplink.jira.git.jira_git_plugin:git-issue-webpanel'. Please contact your Jira administrators.